» Отдых » Новости туризма

Air France позбавляється від брендів Hop! і Joon

    всего 84291 отеля

Air France позбавляється від брендів Hop! і Joon

Авіакомпанія Air France прийняла рішення позбутися від плутаною системи з безліччю дочірніх компаній зі схожими функціями, але різними назвами. Це стосується створених за останні роки перевізників Hop! і Joon.

Регіональна авіакомпанія Hop !, яка використовує невеликі літаки, незабаром буде називатися Air France Hop. Це дозволить зменшити плутанину в умах пасажирів, які купили квиток Air France, а потім дізналися що полетять на Hop !. Безліч з них починають дзвонити в авіакомпанію, питаючи, що це за перевізник, чи діють там правила і умови Air France і так далі. Що стосується Joon, якій Air France віддала за останні роки ряд європейських і навіть окремі далекі рейси, то цей бренд буде скасований повністю. Літаки і рейси перейдуть назад до Air France. Перевізник заявив, що створення Joon не було зрозуміло ні пасажирами, ні співробітниками, ні інвесторами, а також внесло сум'яття і плутанину і послабило власний бренд Air France. Ймовірно, що з найближчими місяцями літаки з лого Hop! і Joon ще будуть частим видовищем у французьких і деяких європейських аеропортах. Всі продані на їхні рейси квитки залишаються дійсними. Рейси будуть виконані або цими перевізниками, або безпосередньо Air France.
05 февраля 2019, 14:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт