» Отдых » Новости туризма

Для ввезення ліків в ОАЕ туристи повинні отримати дозвіл

    всего 84291 отеля

Для ввезення ліків в ОАЕ туристи повинні отримати дозвіл

При відвідуванні Об'єднаних Арабських Еміратів туристи, які беруть з собою в дорогу ліки, тепер повинні оформити ввезення всіх рецептурних препаратів, отримавши спеціальний дозвіл.

Мандрівникам необхідно заздалегідь завантажити і заповнити спеціальну електронну форму на сайті Міністерства охорони здоров'я ОАЕ, а також підтвердити призначення ліків лікарем. Контроль цього питання знаходиться у відомстві нової служби з імпорту лікарських препаратів, яка з'явилася в рамках стратегії міністерства щодо зміцнення громадського здоров'я та забезпечення нагляду за ліками, які ввозяться в країну пасажирами.

Заповнена форма і підтверджують необхідність ввезення ліків документи (аптечні рецепти) будуть розглянуті і схвалені міністерством протягом одного робочого дня. Аптечки туристів перевірять при в'їзді в країну спеціальні інспектори у співпраці з митницею. Незареєстровані ліки будуть конфісковані в аеропорту.
01 ноября 2018, 11:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт