» Отдых » Новости туризма

У центрі Любляни відкрився готель InterContinental

    всего 84291 отеля

У центрі Любляни відкрився готель InterContinental

Готельна корпорація InterContinental Hotels & Resorts відкрила свій перший в Словенії готель однойменного бренду. Готель займає 20-поверхова будівля в центрі Любляни, в двох кроках від пам'яток словенської столиці.

Готель InterContinental Ljubljana пропонує гостям 165 номерів, включаючи 15 люксів. Більшість номерів мають панорамний вид на місто. У кімнатах є робоче місце, міні-бар і безкоштовний Wi-Fi. До послуг постояльців - спа-салон з критим басейном і сауною, фітнес-центр, просторий лаунж Club InterContinental з каміном, а також простору для ділових зустрічей і банкетів місткістю до 300 чоловік.

На даху готелю розташований ресторан середземноморської кухні B, кулінарну концепцію якого розробив "мішленовскіе" шеф-кухар Альфредо Руссо. Обов'язковим елементом подаються в закладі страв є свіжі продукти місцевого походження, повідомляє прес-служба готелю. Також в готелі працюють бар і кондитерський магазин.

Вартість проживання в InterContinental Ljubljana - від 144 євро за двомісний номер на добу.
05 сентября 2017, 11:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт