» Отдых » Новости туризма

Названо дати літніх розпродажів в Італії

    всего 84291 отеля

Названо дати літніх розпродажів в Італії

Безліч туристів люблять відвідувати європейські країни в період розпродажів. Особливо любителів шопінгу притягує Італія.

Цього літа майже на всій території Італії літні розпродажі почнуться 1 іюля.Так, з 1 липня по 15 серпня розпродажі пройдуть в регіонах Лаціо (а, значить, і в Римі), Лігурія; з 1 липня по 25 серпня - в П'ємонті; з 1 липня до 30 серпня триватиме період знижок в магазинах Абруццо, Кампанії, Емілії-Романьї, Фріулі-Венеції-Джулії, Ломбардії (де знаходиться модна столиця країни - Мілан), Молізе, Сардинії, Тоскани і Умбрії.

З 1 липня по 31 серпня пройдуть літні розпродажі в Венето; з 1 липня до 1 вересня - в регіонах Марке і Калабрія, а до 2 вересня - в регіоні Базіліката. В Апулії і на Сицилії сезон знижок триватиме з 1 липня до 15 вересня, а в Валле-д'Аоста - до 30 вересня.

Туристам слід пам'ятати, що на початку періоду розпродажів знижки менше, а ближче до кінця вони ростуть. Крім того, не варто забувати про програму повернення ПДВ з покупок Tax Free.
19 июня 2017, 09:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт