» Отдых » Новости туризма

Скасування чартерів до Туреччини викличе паніку на ринку

    всего 84291 отеля

Скасування чартерів до Туреччини викличе паніку на ринку

За останні дві доби багато росіян, які оплатили путівки в Туреччину на літо, звернулися до турфірм з проханнями про перебронювання турів на інші дати. Стурбованість туристів викликала з'явилася в ЗМІ, про теоретичну можливість призупинення чартерного сполучення з Туреччиною через загострилася в країні внутрішньополітичної обстановки.

Як повідомила РІА "Новости" виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії (АТОР) Майя Ломідзе, ануляції бронею поки немає, в основному, туристи ставлять запитання або просять змістити дати запланованої поїздки. "Занепокоєних дзвінків дуже багато", - зазначила Ломідзе.

Нагадаємо, Федеральне агентство повітряного транспорту РФ (Росавіація) розіслало в авіакомпанії телеграму, в якій йдеться про можливу відмову від чартерних перевезень до Туреччини. При цьому попит на Туреччину майбутнім літом виріс у декілька разів - росіяни охоче повертаються на полюбилися курорти, яких вони були позбавлені в сезон відпусток 2016 року. За даними АТОР, на Туреччину доводилося до 50% обсягу продажів за програмами раннього бронювання. Тепер же, вважає Майя Ломідзе, динаміка продажів путівок до Туреччини почне знижуватися. Вона зазначила, що на 16 квітня в Туреччині намічений референдум щодо зміни конституції, і внутрішній документ Росавіації, швидше за все, пов'язаний з можливим ускладненням внутрішньополітичної ситуації після голосування.
11 апреля 2017, 12:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт