» Отдых » Новости туризма

На Багамах знову відкрився розкішний готель One & Only

    всего 84291 отеля

На Багамах знову відкрився розкішний готель One & Only

Потерпілий від тайфуну курортний готель One & Only Ocean Club на острові Парадайз (Багамські острови) знову відчинив свої двері після масштабної реконструкції.

Стандартні номери та люкси були оновлені - курорт як і раніше пропонує апартаменти в крилі Hartford Wing і в розташованому на пляжі Crescent Wing, а також три розкішні вілли. До послуг гостей - панорамний басейн Ocean Pool і ресторан Ocean Grill, легендарний сад і басейн Versailles, спа-комплекс One & Only Spa в балийском дусі, фітнес-центр, шість тенісних кортів з покриттям хард і три трав'яних, спеціальний басейн для дорослих і дітей, а також дитячий клуб KidsOnly. Крім того, на території готелю знаходиться бутік Carlo Milano з колекціями дизайнерського одягу і гольф-поле на 18 лунок. У колишній бібліотеці One & Only Ocean Club відкрився бар Martini з фірмовим меню оливок, ресторан Dune by Chef Jean-Georges Vongerichten і бар Dune були збільшені і по- новому декоровані. Нові меню для ресторанів розробив спеціально запрошений бренд-шеф Себастьян Аньєс, повідомляє прес-служба готелю.

Вартість проживання в стандартному номері One & Only Ocean Club - від $ 689 в добу.
22 февраля 2017, 12:17

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт