» Отдых » Новости туризма

У Болгарії почався гірськолижний сезон

    всего 84291 отеля

У Болгарії почався гірськолижний сезон

Гірськолижний курорт Пампорово на півдні Болгарії відкрив сезон катання. У цьому році любителів гірських лиж і сноуборду чекає нововведення - єдина система скі-пасів відразу для декількох зон катання в цьому регіоні. Зокрема, всі, що купили скі-паси в Пампорово, зможуть ними скористатися в 10 кілометрах на північ від - в зоні катання Мечі-Чал курорту Чепеларе.

Крім того, між Чепеларе і Пампорово кожні 15 хвилин почали курсувати шатли. В даний час висота сніжного покриву в Пампорово становить 30 сантиметрів.

Пампорово знаходиться в горах Родопи на півдні країни, в 260 кілометрах від Софії і в 80 кілометрах від Пловдива. Найбільш відомі вершини - Снежанка (Snejanka, 1925 м) і Мургавец (Mourgavets, 1858 м) .На популярному гірськолижному курорті Банско зимовий сезон розпочнеться 17 грудня. За традицією, на святі відкриття сезону на Бандерішка Поляні в снігу будуть заховані цінні призи, включаючи ключі від автомобіля Audi A3. Завершиться свято великою вечіркою. Висота снігового покриву в Банско - від 20 до 40 сантиметрів.

Банско розташований на південному заході Болгарії, в 160 кілометрах від Софії. Курорт ділиться на три зони катання: Чалін-Валог (Chalin Valog), Шилігарніка (Shiligarnika) і Поляна Бандерішка (Polqna Banderishka).
13 декабря 2016, 14:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт