» Отдых » Новости туризма

Рідне місто першої леді США чекає напливу туристів

    всего 84291 отеля

Рідне місто першої леді США чекає напливу туристів

Словенська містечко Севниця (Sevnica) , розташований в 70 кілометрах на захід від Любляни, мало кому відомий, проте після виборів президента США місцеві жителі почали готуватися до напливу туристів - саме тут народилася дружина Дональда Трампа Меланія.

За останній рік в місті з населенням всього 5 тисяч чоловік побувало безліч журналістів, які хотіли більше дізнатися про Мелані Трамп, яка могла стати першою леді США. Наразі ж мешканці Севниця не сумніваються - рідне місто дружини американського президента захочуть відвідати мандрівники. Влада міста очікує небувалого в його історії підйому туріндустрії і готуються до зустрічі гостей. Севниця вдало розташована між словенською та хорватської столицями - Любляна надає і Загребом, тому подорожуючим на автомобілях туристам не складно буде заїхати в це містечко, щоб купити сувенір із зображенням Меланії Трамп і відвідати старовинний замок, що підноситься на лівому березі річки Сава.
10 ноября 2016, 13:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт