» Отдых » Новости туризма

Найбільша зона розваг відкрилася в Дубаї

    всего 84291 отеля

Найбільша зона розваг відкрилася в Дубаї

У Дубаї відбулося офіційне відкриття комплексу парків розваг Dubai Parks and Resorts , в першу чергу якого увійшли тематичний парк Legoland Dubai і променад Riverland Dubai, а також ресторанна зона. Dubai Parks and Resorts став найбільшим розважальним комплексом в регіоне.Legoland Dubai - унікальний тематичний парк, підходить для сімейного відпочинку з дітьми від 2 до 12 років. На території парку розташовано більше 40 атракціонів і 15 тисяч різних фігур, зібраних з 60 мільйонів кубиків Lego. Інтерактивних розваг відвідувачам вистачить на весь день.

Legoland поділений кілька тематичних зон з розвагами і навчальними іграми: Lego City, Kingdoms, Imagination з зоною для самих маленьких Duplo Valley, Adventure, Factory і Miniland. В останній з 20 мільйонів кубиків Lego створені мініатюрні копії Дубая і інших міст різних країн Близького Сходу і світу. Legoland Dubai відкритий щодня з 10:00 до 18:00.

Променад Riverland Dubai з'єднає всі тематичні парки і аквапарк, і буде відкритий як для власників квитків в тематичні парки, так і туристів без квитків. Riverland Dubai пропонує великий вибір ресторанів і магазинів, повідомляє прес-служба Dubai Parks and Resorts. Крім того, тут будуть проходити різні вуличні шоу.Гості можуть пообідати чи повечеряти на берегах річки, яка простяглася на один кілометр, в одній з чотирьох унікальних тематичних зон, що відтворюють епохи минулого. Відвідувачі переносяться в середньовічну французьку село (French village) з середземноморськими ресторанними традиціями і характерними пейзажами або в Америку 1950-х рр. (Boardwalk) з безліччю закусочних. Зона "Ворота Індії" (India Gate), декорована вражаючими скульптурами ручної роботи, відображає барвисте пишність Індії 1930-х рр., З її яскравими смаками і колоніальною архітектурою, а в зоні "Півострів" (Peninsula), оздоблення якого натхненно XIX століттям, гості можуть послухати музику і пообідати, милуючись звивистій рікою.

Магазини та бутіки пропонують кращі подарунки, гаджети та інші товари, які стануть в нагоді мандрівникам під час візиту в парки розваг. Променад Riverland Dubai відкритий з неділі по середу з 10:00 до 23:00, а з четверга по суботу - з 11:00 до полуночі.Также в комплекс Dubai Parks and Resorts увійдуть тематичний парк Motiongate Dubai, присвячений персонажам кіно і мультфільмів, Bollywood Parks Dubai, атракціони якого засновані на сюжетах боллівудських блокбастерів, аквапарк Legoland Water Park і готель. Ці об'єкти відкриються для відвідування ще до новорічних свят. А в 2019 році планується відкриття четвертого тематичного парку - Six Flags Dubai.
03 ноября 2016, 11:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт