» Отдых » Новости туризма

Все більше російських туристів їздить до Австрії

    всего 84291 отеля

Все більше російських туристів їздить до Австрії

З січня по квітень нинішнього року число російських туристів, що відвідали Австрію, за попередніми оцінками, зросла на 21,5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, до 125,5 тисячі осіб. Це найвищий показник збільшення турпотоку серед усіх країн, громадяни яких приїжджають в цю країну.

За даними австрійського Федерального інституту статистики, за чотири місяці тут побувало майже 8 мільйонів іноземних туристів, що на 1,8% більше аналогічного показника минулого року, повідомляє РІА "Новости ". Самими численними гостями ( більше 50 % від загального числа ) є німці.

У минулому зимовому сезоні загальне зростання турпотоку склав 1,6 %. При цьому російський ринок показав збільшення на 13,8%. Взимку найчастіше наші туристи вибирають Зальцбурзький край, Тіроль, Штирію і інші регіони. Найпопулярнішим місяцем для відвідування австрійських зимових центрів відпочинку є січень.
16 июня 2010, 20:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт