» Отдых » Новости туризма

У Туреччині відкривається новий парк розваг

    всего 84291 отеля

У Туреччині відкривається новий парк розваг

Найбільший розважальний центр Туреччини "Земля легенд" (Land of Legends) офіційно відкриє свої двері гостям в Антальї в кінці липня.

Цей парк розваг, який став спільним підприємством мережі готелів Rixos Hotels, Emaar Properties і Dragone Productions, розташований в 27 кілометрах від міжнародного аеропорту Анталії і в 30 кілометрах від центру города.Парк, який об'єднує освіту, розвага, природу, пригоди, магазини, розкішні площі і театр, готовий стати новим сімейним напрямком в регіоні.

"Земля легенд", розташована в декількох кроках від Середземного моря на тлі мальовничого хребта Тавр, займає площу в 63 гектара.Среді розваг - атракціони "Світ води", "Вежа легенд" і різноманітні американські гірки. У парку можна поплавати з дельфінами, сходити в кіно або відправитися на підводне сафарі.Вскоре в парку відкриється перший в Туреччині готель для дітей - Kingdom. Він перетворює повсякденне життя в чарівну казку для дітей і для тих дорослих, хто зберіг у душі дитинство. У кожному номері юних гостей чекатимуть розваги, включаючи ігрові приставки. Ресторани і бари, спа-комплекс і фітнес-центр дозволять як дорослим, так і дітям відмінно провести в готелі час.
27 июля 2016, 09:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт