» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Дубай стає доступнішим

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Дубай стає доступнішим

Емірат Дубай (ОАЕ), що традиційно вважається напрямом для розкішного відпочинку, приваблює нових туристів бюджетними пропозиціями. Перш за все, це стосується доступних середньому мандрівникові готелів.

За останні місяці в Дубаї відкрилися готелі брендів Courtyard by Marriott, Centro by Rotana, Ibis, Hilton Garden Inn, Aloft і Element від Starwood, Novotel, Mercure, Aparthotel Adagio, Citymax, Holiday Inn, Byblos Hospitality, а також з'явилися прем'єрні бренди середнього класу : Venu від Jumeirah Group і Rove Hotels від Emaar Hospitality Group.

Для того, щоб в місті з дуже високою вартістю землі з'явилися бюджетні готелі, влада дає забудовникам податкові пільги, і навіть надають державну землю під забудову.

Дубай поставив мету до 2020 року приймати 20 мільйонів гостей на рік, кажуть в Департаменті туризму і комерційного маркетингу емірату. З огляду на такі масштабні проекти, як всесвітня виставка Dubai Expo 2020 і відкриття кількох тематичних парків світового рівня, розширення можливостей проживання для туристів стає нагальним завданням. Все частіше туристи приїжджають в Дубай нема за пляжним, а за сімейним відпочинком. Дітям тут створені особливі умови - готелі часто надають маленьким гостям безкоштовне проживання та харчування, безліч розваг можна знайти в знаменитих парках відпочинку і торгових центрах емірату.

Генеральний директор Департаменту туризму і комерційного маркетингу Дубая Иссам Казім зазначає, що в зв'язку з серйозними трансформаціями складу приїжджають в останні роки гостей, сегмент туристичного ринку середнього рівня стає все більш значущим. Третина населення Землі може дістатися до Дубая на літаку менш, ніж за чотири години, а присутність бюджетних авіаліній, таких як flydubai, допомогло залучити більше різноманітні групи туристів в місто. "Ми пропонуємо доступну розкіш", - заявляє Иссам Казим.
26 июля 2016, 15:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт