» Отдых » Новости туризма

В Іспанії поліція врятувала туристів, які захоплюються полюванням на покемонів

    всего 84291 отеля

В Іспанії поліція врятувала туристів, які захоплюються полюванням на покемонів

Іспанська поліція просить жителів країни і туристів не забувати про правила безпеки, захопившись суперпопулярної грою Pokemon Go. У новій грі для смартфонів користувачі шукають покемонів в віртуальному світі, накладеному на карту навколишньої місцевості.

У рекомендаціях, опублікованих на сайті Національної поліції Іспанії, користувачам нагадують, що вони знаходяться в реальному світі з дорожнім рухом, світлофорами і неблагополучними районами.

Як повідомляє BBC, поліція Барселони врятувала двох туристів з Японії, які в пошуках мальованих мультяшних монстрів забрели в тунель на жвавій автомагістралі. Укладачі інструкції радять гравцям не захоплюватися ловом рідкісних екземплярів покемонів і пам'ятати, що найважливіше - особиста безпека.

У США вже відомі випадки, коли користувачі гри, захопившись гонитвою за покемонами, виявлялися в небезпечних районах і ставали жертвами злочинців.
19 июля 2016, 09:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт