» Отдых » Новости туризма

На Криті відкривається розкішний готель для дорослих У Азербайджані туристам почали повертати ПДВ з

    всего 84291 отеля

На Криті відкривається розкішний готель для дорослих У Азербайджані туристам почали повертати ПДВ з

Система повернення ПДВ з покупок іноземним громадянам Tax Free почала працювати в Азербайджані. Скористатися послугою по поверненню 18% вартість товарів можна в магазинах, зазначених стікером Tax Free. При цьому сума покупки повинна бути не менше 300 манатів (173 євро), а придбані товари повинні бути вивезені за межі Азербайджану протягом 90 днів.

Система Tax Free в Азербайджані не поширюється на підакцизні товари, продовольчі товари, лікарські препарати, на товари, щодо яких застосовується нульова ставка ПДВ, на дорогоцінні метали в формі злитків, на транспортні засоби та запчастини до них, на товари, що експортуються поштою і через інтернет , повідомляє Інтерфакс.

Для повернення ПДВ іноземний турист повинен пред'явити продавцю свій паспорт. Під час від'їзду з Азербайджану куплений товар і податкова рахунок-фактура разом з паспортом надається іноземцем на контрольно-пропускному митному пункті в аеропорту.
18 июля 2016, 11:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт