» Отдых » Новости туризма

Міністр туризму Туреччини звернувся до росіян

    всего 84291 отеля

Міністр туризму Туреччини звернувся до росіян

Міністр культури і туризму Туреччини Махір Унал (Mahir Ünal) опублікував звернення до російським туристам на своїй сторінці в Twitter російською, англійською та турецькою мовами.

Як повідомляє РІА "Новости", чиновник написав: "Я хочу сказати російським громадянам: Туреччина - це у вищій мірі безпечна країна, і ви самі це знаєте". "Можете приїжджати сюди, коли захочете, щоб спокійно і комфортно проводити свою відпустку", - зазначив Унал.

Раніше в Росії були заборонені продажі турів до Туреччини та чартерні рейси в цю країну. Регулярне авіасполучення з Туреччиною в найближчі місяці буде перебувати під особливим контролем з погляду забезпечення безпеки. Глава Ростуризму Олег Сафонов відзначив, що, згідно з його прогнозом, заборону на продажі турів до Туреччини виявиться довгостроковим.

Зникнення організованих російських туристів з курортних зон Туреччини боляче вдарить по економіці країни - частка росіян перевищувала 10% всього турпотоку з-за кордону. Тільки курортна Анталья втрачатиме через відсутність туристів з Росії до 6,5 мільярда доларів США на рік. Туристичний бізнес Туреччини сподівається на якнайшвидше розв'язання кризи у відносинах двох країн. В даний час сезону на турецьких курортах закінчений, але багато самостійні туристи їздять в Стамбул.
02 декабря 2015, 15:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт