» Отдых » Новости туризма

Діти можуть відпочити в ОАЕ безкоштовно

    всего 84291 отеля

Діти можуть відпочити в ОАЕ безкоштовно

Влітку Об'єднані Арабські Емірати пропонують традиційні знижки для дітей. Так, в готелях емірату Рас-ель-Хайма діти до 11-12 років можуть проживати в номері з батьками без будь-якої доплати. Крім того, маленьким гостям пропонуються безкоштовні розваги.

У готелі Banyan Tree Al Wadi, крім безкоштовного проживання, діти до 12 років можуть вільно відвідувати уроки стрільби з лука та шоу соколиного полювання. Орнітолог розповість юним туристам про особливості соколів, здатних розвивати неймовірну швидкість - до 300 кілометрів на годину. Також дітям запропонують сфотографуватися з цим птахом на пам'ять і поспілкуватися з ручною совою.

У готелях Rixos Bab Al Bahr, Hilton Ras Al Khaimah Resort і Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort діти до 11 років не тільки проживають, але і харчуються абсолютно безкоштовно. Їх же батькам готелі пропонують різні плани харчування - від " все включено " до повного пансіону.

Чекає юних гостей та їх батьків розташований в Рас-ель-Хайме найбільший в ОАЕ аквапарк - Iceland, повідомляє департамент по туризму емірату. Його гігантська територія з ландшафтом льодовикового періоду яскраво контрастує з оточуючими її пісками, а сам аквапарк пишається " Пінгвіни водоспадом " - найбільшим з штучних в світі (висота 36 метрів). Вартість дитячого квитка в Iceland - 100 дирхам ($ 27).
26 июня 2015, 10:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт