» Отдых » Новости туризма

Туристи оштрафовані за спробу зупинити літак, що летить без них

    всего 84291 отеля

Туристи оштрафовані за спробу зупинити літак, що летить без них

Італійську пару заарештували за вихід на перон аеропорту Мальти в спробі зупинити летить літак авіакомпанії Ryanair. 26-річний Маттео Клементі і його дівчина 23-річна Енріка Аполлоніо запізнилися на посадку, але вирішили все ж прорватися до літака.

Молоді люди запізнилися в аеропорт через затори - шлях від готелю зайняв у них майже дві години. Посадка на рейс була закінчена, але пасажири вибігли на перон, де стояв авіалайнер, через двері сусіднього гейта. Італійці наблизилися до літака, двигуни якого вже були запущені, а трап прибраний, і спробували привернути увагу пілотів, розмахуючи руками. У цей момент їх наздогнали співробітники служби безпеки аеропорту.

Мальтійська суд розглянув справу про кричуще порушення правил безпеки в аеропорту - за подібні дії італійцям загрожувало тюремне ув'язнення терміном до двох років. Звинувачення наполягало на самому жорсткому покаранні. Однак, суддя оштрафував пару на мінімальну суму, передбачену законом - 2329 євро, врахувавши той факт, що напередодні Енріке Аполлоніо виповнилося 23 роки і вона хотіла провести цей день у колі сім'ї, а опинилася за гратами. Таких грошей у молодих людей не виявилося, і суд дозволив їм виплачувати штраф в розстрочку, пише Times of Malta.

Міжнародний аеропорт Мальти випустив з приводу інциденту заяву, в якій підкреслюється, що питанням безпеки в ньому приділяється найпильніша увага і туристам необхідно дотримуватися правила, щоб не зіпсувати собі поїздку.
23 июня 2015, 17:46

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт