» Отдых » Новости туризма

У Словенії - найкращі у світі хостели

    всего 84291 отеля

У Словенії - найкращі у світі хостели

Туристи вважають, що кращі в світі хостели знаходяться в Словенії - такі результати опитування, проведеного Міжнародною асоціацією хостелів. Словенські засоби розміщення такого типу обігнали в рейтингу хостели Швейцарії, Чехії, Сінгапуру, Південної Кореї та інших країн. [Ab]

У рейтинг потрапили закладу 41 країни світу. Словенські хостели в середньому набрали 93,3 бала зі ста. Мандрівники оцінювали їх за багатьма параметрами - від місця розташування і чистоти, до комфорту і ставлення персоналу до гостей.

Лідерство Словенії забезпечили такі заклади як Tresor і YH Ljubljana (Bit Center) в Любляні, Alieti в ізол, Bledec в Блед, Pekarna і Uni в Маріборі, Histria в копрі, Proteus в Постойні, Menina в Річиці (Recica ob Savinji, регіон Мозир) і Hostel Radenci в місті Раденці.

У перших десятку країн з найкращими хостеламі увійшли також Сінгапур, Південна Корея, Швейцарія, Ісландія, Туреччина, Чехія, Шотландія, Японія і Гонконг, повідомляє sbnl. eu.
21 июня 2015, 17:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт