» Отдых » Новости туризма

У столиці з'явився халяльний готель

    всего 84291 отеля

У столиці з'явився халяльний готель

Московська готель " Аеростар " першої в столиці пройшла сертифікацію надання послуг відповідно до норм шаріату і отримала статус " халяль -готелю ".

Цей статус присвоюється Міжнародним центром стандартизації та сертифікації " Халяль " ради муфтіїв Росії на один рік, після чого його потрібно заново підтверджувати, повідомляє агентство " Москва ".

У чотиризірковому готелі є відособлена кухня з повним набором устаткування і інвентарю, призначеного для зберігання та переробки продуктів " халяль " , яка виключає зіткнення з іншими продуктами і дозволяє контролювати процес виробництва від стадії зберігання до подачі страв до столу. Крім того, персонал готелю пройшов курс навчання основам шаріату і в будь-який час готовий надати допомогу гостям- мусульманам. На стійці реєстрації працює співробітник зі знанням перської мови.

Також в готелі з'явилися молитовні приміщення для чоловіків і жінок і номера, в яких гості знайдуть Коран, килимки, компаси, киблу, глечики, розклад намазів. Як зазначили в маркетинговій службі готелю, в минулому році більше 13 % від числа постояльців були мусульманами.
02 октября 2014, 12:08
http://www.travel.ru/news/2014/10/02/237118.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт