» Отдых » Новости туризма

Мангровий заповідник в Абу - Дабі пропонує міні - круїзи

    всего 84291 отеля

Мангровий заповідник в Абу - Дабі пропонує міні - круїзи

У національному природному заповіднику Eastern Mangroves Lagoon, розташованому в Абу - Дабі ( ОАЕ ), тепер можна відправитися в плавання серед мангрових заростей на човнах з електричним приводом. Доступ в цей заповідник звичайним моторним човнам заборонений.

Нова послуга дозволить туристам ознайомитися з тендітною красою мангрових островів і їх багатою фауною, не завдаючи шкоди природі. Надувні човни з електродвигуном вміщають до шести осіб і обладнані парасолькою від сонця. Керувати такою човном легко можна навчитися, пройшовши п'ятихвилинний інструктаж. Прокат човнів організований на пристані заповідника. Орендувати плавредство можна на термін від півгодини до трьох годин. Вартість прокату - від 200 дирхамів за 30 хвилин до 700 дирхамів за три години, пишуть " Російські Емірати ".

Раніше оглянути заповідник з води можна було тільки на каяках, а це вимагає від туристів певних навичок гребли.

Eastern Mangroves Lagoon являє собою мангровий ліс на мілководді, в якому мешкають скати, фламінго, чорні чаплі, краби, восьминоги і багато інших представників фауни.
02 октября 2014, 09:20
http://www.travel.ru/news/2014/10/02/237101.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт