» Отдых » Новости туризма

Куршевель до сезону катання побудував нові канатні дороги

    всего 84291 отеля

Куршевель до сезону катання побудував нові канатні дороги

Французький лижний курорт Куршевельзустріне майбутній сезон катання оновленим: тут встановлено два нових шестимісних крісельних підйомника. На дані роботи було направлено 17 мільйонів євро. А в цілому до 2019 року компанії, що керують всіма підйомниками Трьох Долін, виділяють на розвиток курорту 140 мільйонів євро.

Одна з нових крісельних канатних доріг розташована в області Куршевель - Морьен ( Courchevel - Moriond ). Вона замінила чотирикрісельний канатну дорогу і бугельний дорогу в зоні Creux. Це поліпшить зв'язок між областями катання курорту. Крім того, пропускна спроможність збільшиться до 3300 осіб на годину, що значно перевищує за сумою продуктивність двох старих підйомників, які вже демонтовані, повідомляє Fanski. ru.

Інший новий підйомник отримав назву Forêt; він буде високошвидкісним і комфортним. Головною його перевагою стане поліпшення зв'язку з основною областю катання з села Ле - Пра ( Courchevel - Le Praz, 1300 метрів). Якщо стара чотиримісна гондола могла перевозити лише 1000 пасажирів на годину, то нова дорога буде мати продуктивність 2400 осіб на годину.
08 сентября 2014, 17:48
http://www.travel.ru/news/2014/09/08/236209.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт