» Отдых » Новости туризма

Зростає популярність відпочинку в Домінікані

    всего 84291 отеля

Зростає популярність відпочинку в Домінікані

Домініканська Республіка продовжує залишатися одним з найбільш затребуваних туристичних напрямків. Незважаючи на складну економічну ситуацію у світі, вона зуміла не тільки зберегти, але і збільшити щорічний турпотік. Так, в 2009 році країна прийняла 3,4 млн. туристів, а за перші чотири місяці нинішнього року тут побувало 1,4 млн. туристів. 26 000 з них склали громадяни Росії.

Такі дані прозвучали в ході зустрічі генерального секретаря Всесвітньої організації з туризму (ЮНВТО) Талеб Ріфаї з главами латиноамериканських держав. У свою чергу президент Домініканської Республіки Леонель Фернандес розповів про першочергові завдання, поставлених перед туристичним сектором країни. Це розвиток екологічного туризму, гольф-туризму та пропозицій класу "люкс", говориться в прес-релізі офісу з туризму.

Нагадаємо, за весь 2008 рік республіка зареєструвала 36,8 тисячі прибуттів з Росії. За загальним підсумками нинішнього року Домінікана прогнозує зростання російського турпотоку на 10%. Поки Росія по числу туристичних прибуттів знаходиться тут на шостому місці серед європейських країн.

У числі причин інтересу наших туристів до цього напрямку - наявність прямого авіасполучення, безвізовий в'їзд і якісна інфраструктура. З початку цього року з Росії в Домінікану було організовано 7 авіарейсів "Трансаеро" - на 2 більше, ніж рік тому. Крім того, на період новорічних свят здійснювалися рейси авіакомпанії "ВІМ авіа".
15 июня 2010, 19:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт