» Отдых » Новости туризма

Wizzair дозволила змінювати ручну поклажу на багаж

    всего 84291 отеля

Wizzair дозволила змінювати ручну поклажу на багаж

Східноєвропейська бюджетна авіакомпанія Wizzair ввела можливість перебронювання великої ручної поклажі на здаваний багаж у разі, якщо у пасажира виявилося більше речей, ніж він очікував. Як відомо, Wizzair стягує плату як за здаваний багаж, так і ( єдина в Європі) за велику ручну поклажу.

З вересня перевізник пропонує пасажирам, які не впевненим заздалегідь в розмірах свого багажу, оплатити заздалегідь тільки крупну ручну поклажу ( на рейсі Москва - Будапешт це коштує 10-15 євро залежно від сезону). Такою вважається сумка розміром більше 42х32х25 сантиметрів (менші можна проносити безкоштовно).

Якщо згодом пасажир вирішить, що ручної поклажі йому недостатньо, то він зможе змінити бронювання на здаваний багаж, сплативши різницю в ціні. Останній на лінії Москва - Будапешт коштує 20-30 євро, таким чином, доплата буде дорівнює 10-15 євро.

Нова функція дозволяє не втрачати сплачені за ручну поклажу гроші, а використовувати їх для оплати багажу. Зворотне при цьому неможливо - якщо внесені гроші за багаж, повернути або змінити цей платіж не можна.
17 сентября 2013, 21:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт