» Отдых » Новости туризма

Зимові курорти Франції оновлюються до майбутнього сезону

    всего 84291 отеля

Зимові курорти Франції оновлюються до майбутнього сезону

Гірськолижні курорти Франції активно готуються до наступаючого сезону. На більшості з них катання розпочнеться в період з 6 по 21 грудня. У високогірних Валь- Торанс і Валь - д'Ізер - на останньому тижні листопада. А у Тіні - вже 12 жовтня.

Популярний у росіян Тінь в наступаючому сезоні запропонує своїм гостям новий містечко для сімейного відпочинку Тінь -1800, звідки можна піднятися прямо в зону катання Еспас - Кіллі, що налічує 300 кілометрів трас. Тінь -1800 буде складатися з чотирьох шале на 100 просторих апартаментів. Тут же розмістяться два ресторани, лижна школа ESF, два спортивні магазину і інша інфраструктура. Крім цього, у Тіні відкриється готель Les Suites du Nevada 5 *, а також центр спорту і конгресів Tignes - Espace.

Станція Арк -1950 на курорті Лез- Арк відзначає цього року десятиліття. Крім того, десять років виповнюється і зоні катання Парадіскі, об'єднуючою Лез- Арк і Ла - Плань. Подвійному ювілею буде присвячено безліч заходів протягом усього сезону.

Валь- Торанс, самий високогірний з трьох курортів Трьох Долін, продовжує демонструвати дивовижну динаміку російського турпотоку, повідомляє Rata - News. Взимку 2013 сюди приїхало більше 10 тисяч наших співгромадян, що на 30 % перевищує підсумки попереднього сезону. А до зими - 2014 на курорті з'явиться новий п'ятизірковий готель і будуть повністю оновлені чотири підйомники. Крім того, у Валь- Торанс відкриється незвичайний для лижного курорту атракціон під назвою " Тіроль " : сміливці на величезній швидкості спускаються по схилу гори, причепилися карабіном до каната довжиною більше кілометра.

Зростає кількість російських туристів в Морзіне і Серра-Шевальє, а от у Альп - д'Юез наших співгромадян поки мало. Але в 2018 році тут відкриється підйомник, який з'єднає курорт з сусіднім Ле -Дез - Альп, так що з одного пункту в інший можна буде потрапити за 17 хвилин. У результаті загальна протяжність трас, разом із ще одним сусіднім курортом Ла -Грав, складе більше 500 кілометрів, що підвищить привабливість цих центрів зимового відпочинку.
16 сентября 2013, 14:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт