» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в Ізмірі

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в Ізмірі

У турецькому Ізмірі відбулося відкриття нового готелю бренду Renaissance. Готель на 110 номерів розташована в декількох хвилинах ходьби від центру міста і набережної.

Renaissance Izmir Hotel пропонує гостям фітнес- центр, басейн і спа-комплекс з найбільшою в місті турецькою лазнею, повідомляє Hoteldeluxes. com.

Також при готелі працюють розташований на даху будівлі ресторан середземноморської кухні SkyFire та кафе The Pinch, де можна скуштувати національні турецькі страви в сучасній інтерпретації. У лобі є бібліотека з великим набором книг, там же знаходиться стійка програми Navigator, яка забезпечить гостей найсвіжішою інформацією про все, що Ізмір пропонує туристам. Для організації ділових заходів в готелі призначені бізнес- центр і три конференц-зали. Вартість проживання в Renaissance Izmir Hotel - від $ 123 за двомісний номер на добу.

Ізмір (İzmir) - третій за чисельністю населення місто Туреччини, найбільший на Егейському узбережжі і один з найдавніших в Середземномор'ї. І хоча до наших днів він зберіг не так багато пам'яток, завдяки своєму клімату, зручності сухопутного і морського сполучення Ізмір швидко перетворився на великий діловий і туристичний центр регіону.
16 сентября 2013, 13:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт