» Отдых » Новости туризма

Словаччина за рік видала в два рази більше віз

    всего 84291 отеля

Словаччина за рік видала в два рази більше віз

Майже в два рази за рік виросло число дозволів на в'їзд, виданих Словаччиною російським претендентам. Так, якщо за весь 2012 рік росіяни отримали 11 111 віз у цю країну, то тільки за період з січня по серпень поточного року - вже 18 384. Тим часом, за прогнозами дипломатів, перед початком зимового туристичного сезону попит значно збільшиться.

Нагадаємо, Словаччина - одна з небагатьох країн Шенгену, що видає дозволи на в'їзд безпосередньо в консульських відділах, без участі візових центрів. У Москві шукачів чекають за адресою вул. Ю. Фучіка, 17/19, у Санкт -Петербурзі - вул. Орбелі, 21/2, а в Єкатеринбурзі словацькі візи перебувають у віданні дипмісії Угорщини ( вул. Гоголя, 15).

Наприкінці грудня минулого року Словаччина значно спростила видачу багаторазових віз для громадян Російської Федерації та України, повідомляє РИА " Новости ". За певних умов мандрівники можуть претендувати на отримання багаторазової шенгенської візи терміном дії два роки або п'ять років.
16 сентября 2013, 12:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт