» Отдых » Новости туризма

Іспанське місто Жерона все популярнішим у туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Іспанське місто Жерона все популярнішим у туристів з Росії

Згідно з даними, наданими міською радою Жерони, кількість російських туристів тут вперше перевищило число англійців і голландців. Подорожуючі з нашої країни тепер займають третє місце, поступаючись тільки іспанцям і французам.

Заповнюваність готелів нинішнім літом збільшилася на 3 % в порівнянні з торішніми показниками, повідомляє Espanarusa. com. Половина гостей міста, як і у минулі роки, - самі іспанці. Туристичної активності місцевого населення сприяє добре розвинене залізничне сполучення, особливо поїзда AVE з Мадрида і Валенсії. Зокрема, високошвидкісні потяги цієї компанії почали курсувати в Жерону з початку 2013 року.

Найбільше місто північної Каталонії і столиця найбагатшою провінції Іспанії, Жерона ( Gerona, Girona ) виросла на місці античного поселення Герунда. Тут збереглося безліч пам'яток, проводяться цікаві екскурсії. Крім того, зростанню турпотоку сприяють рейси бюджетного авіаперевізника Ryanair ( для громадян Росії найближчий аеропорт вильоту - у фінському місті Лаппенранта ). Разом з тим туризм в Жероне схильний до сезонних коливань, тому залучення відвідувачів у зимові місяці було і залишається важливим питанням роботи міської адміністрації.
16 сентября 2013, 11:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт