» Отдых » Новости туризма

Популярність Єгипту у росіян знижується

    всего 84291 отеля

Популярність Єгипту у росіян знижується

У зв'язку зі складною політичною ситуацією в Єгипті, потенційно небезпечною для туристів, росіяни стали купувати менше турів у цю країну. Цю інформацію підтвердили великі туроператори, що працюють на єгипетському напрямку. У той же час від вже придбаних путівок до Єгипту російські туристи не відмовляються.

Сьогодні Міністерство закордонних справ РФ знову звернулося до туристів, що відпочивають у Єгипті, з настійною рекомендацією не залишати курортних зон, не відвідувати великі міста і ні в якому разі не брати участь у масових політичних акціях. Ростуризм дає росіянам ті ж рекомендації. Крім того, відомство має намір направити в цю африканську країну своїх представників, які будуть разом з дипломатами оцінювати ситуацію на місці та інформувати про неї турбізнес, повідомляє Інтерфакс. В даний час, за даними відомства, обстановка на курортах Єгипту залишається спокійною.
04 июля 2013, 15:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт