» Отдых » Новости туризма

У Китаї відкривається новий готель Shangri-La

    всего 84291 отеля

У Китаї відкривається новий готель Shangri-La

У китайському місті Шеньян (Shenyang), розташованому на північному сході країни, 1 серпня відкриється новий готель Shangri-La. Готель знаходиться в історичному центрі міста, поблизу імператорського палацу - другого за розмірами в Китаї після пекінського Забороненого міста, в двох кроках від торгово-розважального району.

Готель Shangri-La, Shenyangзапропонує гостям 424 номери площею від 42 квадратних метрів. З вікон буде відкриватися панорамний вид на місто. Інтер'єри нового готелю продиктовані палацовими мотивами, повідомляє повідомляє AsiaTravelTips. Лобі оформлено в стилі палацового саду, килими повторюють малюнок халата імператора, а мармурова підлога буде посипаний пелюстками троянд.

До послуг постояльців - безкоштовний доступ в інтернет, два ресторани, включаючи цілодобовий, а також бар і кафе. В інфраструктуру готелю входять спа-центр CHI з дев'ятьма окремими спа-люксами, тенісний корт на даху, 25-метровий критий басейн з підігрівом, джакузі, сауна та парова лазня. Для проведення зустрічей пропонується більше 4 тисяч квадратних метрів площі на двох поверхах. На честь відкриття Shangri-La, Shenyang пропонує спеціальні ціни - від $ 183 за двомісний номер на добу.
02 июля 2013, 09:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт