» Отдых » Новости туризма

Пхукет страждає від масового туризму

    всего 84291 отеля

Пхукет страждає від масового туризму

Популярний курорт Пхукет вичерпав свої можливості, і тепер, на думку представників місцевого комітету з туризму, острів не може " нормально розвиватися ".

Турпотік на Пхукет стрімко збільшується - в минулому році він склав близько 10 мільйонів чоловік. Але зростання туріндустрії на Пхукеті призводить до забруднення повітря і води, а також інших проблем для природних пам'яток. Чиновники відзначають, що уряду необхідно переглянути концепцію розвитку туризму на острові. Нинішня політика спрямована на зміцнення туристичної галузі за допомогою збільшення популярності, тоді як, навпаки, і для Пхукета, і для самих туристів корисніше було б перетворити курорт в елітний напрямок відпочинку. Про це повідомляє Асоціація туроператорів Росії.

Правда, для того, щоб реалізувати ці плани, острову потрібно вирішити безліч проблем, таких як слабо розвинений сектор комунальних послуг, поганий трафік у міській зоні, посягання з боку туристичних об'єктів на пляжну зону, низька кваліфікація гідів, недостатній рівень безпеки туристів і багато іншого.

Раніше аналогічні заяви робили представники туристичної влади індонезійського острова Балі. І цей острів точно так само страждає від напливу туристів, тому місцева влада вирішила обмежити їх кількість.
22 июня 2013, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт