» Отдых » Новости туризма

Італія знову обіцяє видавати візи в термін

    всего 84291 отеля

Італія знову обіцяє видавати візи в термін

Консульство Італії в РФ знову пообіцяло вирішити проблему з видачею віз. За червень число оброблених запитів досягло 80 тисяч, що на 25% більше колишніх показників. Дипмісія, що не здогадавшись, що літо може бути високим сезоном для подорожей, виявилася до цього не готова.

Саме на літо безтурботні італійці чомусь намітили зміну програмного забезпечення, що надовго " підвісила " комп'ютери в дипмісії. Крім того, на відміну від іспанського консульства, що збільшив влітку число працюючих з візами співробітників, збільшене число заявок на візи до Італії обробляє все те ж кількість людей, що і в низькі сезони. У результаті, в консульстві стали накопичуватися паспорта, а туристам довелося скасовувати або переносити поїздки.

Зараз же, як повідомила РІА Новини представник прес-служби посольства Італії в Москві Дарина Клименко, " все нормалізується і повинно стати на свої місця. Ми приносимо вибачення нашим російським користувачам і постараємося вирішити проблему із затримкою видачі віз найближчим часом ".

Як наголошується в коментарі італійського посольства, консульство Італії в Москві видає більше третини від загального числа віз, які оформляє консульська мережа країни по всьому світу. " У перші місяці поточного року консульство зіткнулося з новим потужним стрибком кількості запитів на візи до Італії; з січня по травень в столиці РФ було видано більше 300 тисяч віз (стільки ж документів оформила вся італійська консульська мережа в Китаї за 2012 рік)... Незручності цього тижня носять тимчасовий характер і пов'язані з екстраординарним зростанням кількості запитів; вони зажадали від нас реорганізації наших ресурсів і робочих процедур ", - йдеться в документі.
21 июня 2013, 16:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт