» Отдых » Новости туризма

Берег Самуї забруднений нафтопродуктами

    всего 84291 отеля

Берег Самуї забруднений нафтопродуктами

У берегової лінії тайського острова Самуї було виявлено нафтову пляму, що розтягнулося на кілометр уздовж берега і на 50 метрів углиб моря. Пісок на пляжах також забруднений нафтопродуктами.

Влада попередила про розлив місцевих жителів. У ході розслідування інциденту з'ясувалося, що стався витік дизельного палива. За однією з версій власники пасажирських суден або траулерів міняли його, зливаючи залишки і відпрацьоване масло в море, повідомляє Bangkok Post.

За оцінками влади, на те, щоб позбутися від забруднення, потрібно як мінімум чотири дні. Подібна витік, в результаті якої утворилася нафтова пляма в 400 метрів завдовжки, сталася в цьому районі в 2010 році.

В даний час ведеться розслідування, і всі власники прогулянкових суден і траулерів попереджені про необхідність дотримуватися екологічних вимог. У той же час туристи повідомляють, що злив відпрацьованого масла в море - звичайна практика у власників поромів, що курсують між островами Самуї і Пханган.
06 июня 2013, 13:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт