» Отдых » Новости туризма

З Єдиного реєстру туроператорів виключили 260 компаній

    всего 84291 отеля

З Єдиного реєстру туроператорів виключили 260 компаній

Наказом від 3 червня 2013 Ростуризм виключив з Єдиного федерального реєстру туроператорів 260 компаній, які не встигли вступити в " Турпомощь ". З цього моменту займатися виїзним туризмом вони не мають права.

Як повідомляє RATA-News, 134 виключених туроператора працювали в Москві, 34 - у Санкт-Петербурзі і ще близько 100 - в регіонах. За словами керівника правового департаменту Ростуризму Ізо Арахамія, лише частина компаній свідомо відмовилася від вступу до " Турпомощь " з ідейних міркувань. " Вступити в цю організацію треба було ще до 4 травня. І хоча через довгих травневих свят цей термін відклали майже на місяць, багато компаній все одно спізнилися. Знайшлися й такі, хто не знав, не чув, не читав. Багато хто не зрозумів , що участь у " Турпомощі " - умова для включення до реєстру. У Ростуризм надходять десятки дзвінків на цю тему ", - розповів вона.

У Ростуризму вважають, що якась частина виключених компаній з часом заплатить внесок у " Турпомощь " і повернеться до реєстру. Закон не забороняє це робити, просто компаніям доведеться заново готувати документи.

До сьогоднішнього дня в асоціацію " Турпомощь " вступило 1800 компаній. Відповідно, в компенсаційному фонді має бути на цей момент не менше 180 мільйонів рублів, які можуть бути у випадку неплатоспроможності операторів використані для допомоги туристам.
05 июня 2013, 13:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт