» Отдых » Новости туризма

Пляжі Біарріц закриті

    всего 84291 отеля

Пляжі Біарріц закриті

Прибережні води біля Биаррица - одного з головних курортів Франції - цього літа стали небезпечні для купання. Місцева влада днями заборонили городянам і туристам відвідувати пляжі у зв'язку з високим рівнем забруднення.

Травень 2013 був для південного заходу Франції несподівано дощовим і холодним. Через проливні дощі Беарн (Bearn) виявився практично затоплене, і французькі метеорологи оголосили на найближчі дні зоною, небезпечною для пляжного відпочинку, весь регіон. Численні паводки призвели до переповнення каналізаційної системи і високому рівню забруднення моря, повідомляє BBC.

Місцеві пляжі не вперше закриваються у зв'язку з погодними умовами. На початку травня був блокований доступ до популярних серед серферів берегів Осгор (Hossegor) і Капбретон (Capbreton) в 20 кілометрах на північ від Биаррица.

Поточний ж заборона поширюється на всі пляжі на північний захід від Англії (Anglet) - улюблені як місцевими жителями, так і туристами. В даний час складно сказати, як довго він триватиме, але, зважаючи на прогнози на найближчі тижні, всім, хто планує пляжний відпочинок у Біарріці, варто пошукати інші місця для відпустки. Наприклад - в Бретані, де всі ці дні варто незвично сонячна і тепла погода.
04 июня 2013, 02:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт