» Отдых » Новости туризма

Частота руху електричок в аеропорт Сочі може зрости

    всего 84291 отеля

Частота руху електричок в аеропорт Сочі може зрости

Російські залізниці розглядають можливість збільшення частоти курсування електричок між Сочі і аеропортом. Зараз здійснюється лише 5 рейсів на день з Сочі і 4 в день з аеропорту. Існує ймовірність, що з 23 червня інтенсивність зросте до 10 відправлень на день у кожну сторону.

Як заявила заступник начальника Північно-Кавказької регіональної служби розвитку пасажирських повідомлень і надання доступу до інфраструктури (титул дещо скорочено) Ольга Поспєлова, додаткові рейси будуть призначені у разі, якщо буде відмічено підвищення попиту на вже існуючі. Правда, не зовсім ясно, яким чином має матеріалізуватися попит все при 4-5 рейсах на день, якщо авіапасажирів потрібно їхати до вильоту літака або відразу після прильоту, а зовсім не тоді, коли курсує електричка.

Слід зазначити, що з введенням літнього графіка розклад аеропортових електричок кілька змінено і трохи краще відповідає пікам трафіку в аеропорту. Відправлення з Сочі здійснюються в 4:30, 7:55, 13:57, 17:38 і 21:30, з аеропорту - о 6:45, 12:30, 16:25 і 20:00. Серед іншого, розглядається можливість організації поздневечернего відправлення з аеропорту. Час в дорозі - від 44 до 49 хвилин, мається зупинка на вокзалі Адлер. При цьому в майбутньому передбачається введення зупинок також в Хості і Мацесте.

Нагадаємо, що вартість проїзду досить висока - 200 рублів для будь-якого маршруту в аеропорт або з нього, що помітно вище цін на автобуси і маршрутки. При проїзді між Сочі і вокзалом Адлера ціна квитка - 50 рублів. З літа ці електрички передані у відання Південної дирекції швидкісного сполучення, однак агентом як і раніше виступає " Аероекспрес ". Зокрема, його сайт є найбільш адекватним джерелом інформації про розклад і тарифи.
30 мая 2013, 23:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт