» Отдых » Новости туризма

Греція обіцяє видавати мультивізи на три роки

    всего 84291 отеля

Греція обіцяє видавати мультивізи на три роки

Консульство Греції видає все більше віз здобувачам з Росії. Якщо до настання літнього сезону щодня надходило близько 13 тисяч візових заявок на день, то тепер їх кількість досягла вже 16 тисяч.

З метою своєчасного і швидкого обслуговування зростаючого числа російських туристів президент Асоціації грецьких туристичних підприємств (сеті) Андреас Андреадіс прийняв рішення про прийняття в штат московського генконсульства ще дев'яти співробітників.

Раніше прем'єр-міністр Греції Антоніс Самарас видав розпорядження про 50-відсоткове збільшення обсягів видачі росіянам мультивіз строком на три роки. Це не тільки допоможе розвантажити роботу дипмісії, але і дасть можливість жителям Росії, що отримав таку візу влітку, і надалі приїжджати до Греції без особливих клопотів - наприклад на зимові канікули або на вихідні. Крім того, Греція ще перед початком літнього сезону збільшила години прийому документів на візи, а для зручності шукачів був складений графік завантаженості консульства. І, нарешті, деякі грецькі острови можна відвідувати взагалі без віз.

Все це показує, наскільки наші мандрівники важливі для цієї країни. За словами прем'єр-міністра Греції, туризм є опорою країни, при цьому він відніс сферу туризму і судноплавства до " рекордсменів країни " за показниками. На греко-турецькому форумі, яких проходив в минулу суботу на острові Кос, заступник міністра культури і туризму Георг Нікітіадес навів дані статистики: число прибулих з Росії в 2009 році склало 275 000 осіб, у 2010 році - вже 447 000, у 2011 році - 733000, а в 2012 році потік зріс до 870 000. Цього року буде подолано рубіж в один мільйон.
30 мая 2013, 20:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт