» Отдых » Новости туризма

У зоні вильоту Шереметьєво з'явився капсульний готель

    всего 84291 отеля

У зоні вильоту Шереметьєво з'явився капсульний готель

Московський аеропорт Шереметьєво відкрив капсульний готель " Повітряний експрес ". Він розташований в " чистій " зоні терміналу Е і призначений для транзитних пасажирів, що летять через Шереметьєво з пересадкою (при цьому подальший виліт повинен бути за межі Росії).

По всій видимості, це перший подібний готель у стерильній зоні російських аеропортів. Готель має 46 міні-номерів п'яти категорій. Ціни досить високі - втім, у готелях " чистої " зони вони низькими не буває. Мінімальний час проживання - 4 години. Вони обійдуться від 1900 рублів в одномісному номері до 2800-3100 в тримісному. Кожна додаткова година додає до вартості кілька сотень рублів. Максимальний термін проживання в капсулах - 24 години (що не завадило готелю якимось чином опублікувати прейскурант і на додаткові години понад цієї межі). Доба в капсулі коштують від 7600 до 11 000 рублів.

Кожен номер має душовою відсік і невеликий простір для розміщення багажу. У номерах, як і у всьому іншому терміналі, доступний безкоштовний бездротовий інтернет. Постояльці готелю можуть при бажанні переміщатися по міжнародній зоні вильоту всіх трьох південних терміналів Шереметьєво.
30 мая 2013, 19:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт