» Отдых » Новости туризма

Діти зможуть відпочити в Дубаї безкоштовно

    всего 84291 отеля

Діти зможуть відпочити в Дубаї безкоштовно

У Дубаї з 7 червня по 7 вересня проходитиме річна туристична кампанія, спрямована на залучення туристів. Акція " Літо - це Дубай " покликана продемонструвати жителям і гостям емірату все розмаїття місцевих можливостей відпочинку і розваг.

Сезон розпочнеться з фестивалю " Дубай - літні сюрпризи ", який пройде з 7 червня по 9 липня, повідомляє ДТКМ-Москва. За традицією, в період його проведення гостей чекають великі знижки в торговельних центрах, а також освітньо-розважальні заходи для всієї родини. Торік свято відвідали 4 мільйони людей з усього світу, які витратили 8,8 мільярда дирхам (2,4 мільярда доларів США).

З 20 червня по 28 серпня в Дубайському центрі міжнародної торгівлі (Dubai World Trade Centre) буде відкрито найбільший в регіоні дитячий розважальний містечко " Світ Модхеша " (Modhesh World). Дітей чекають різноманітні атракціони та тематичні ігрові зони. А любителі активного відпочинку в період з 21 червня по 21 серпня зможуть зайнятися своїми улюбленими видами спорту в критому комплексі " Дубайський світ спорту " (Dubai Sports Word), також розташованому в центрі міжнародної торгівлі. Провідні спортивні академії, клуби та професійні тренери запропонують свої послуги бажаючим пограти у волейбол, футбол, баскетбол, теніс, крикет або регбі.

У рамках кампанії " Літо - це Дубай " діятиме стала традиційною промоакція, за умовами якої двоє дітей віком до 12 років, які подорожують у супроводі двох дорослих, зможуть проживати і харчуватися в готелі безкоштовно (мінімальний період проживання - три ночі). Крім того, діти зможуть безкоштовно відвідувати аквапарк Aquaventure і лабіринт підводних печер " Загублені зали " в готелі Atlantis, аквапарк Wild Wadi та розваги в Дубай-молі.
08 мая 2013, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт