» Отдых » Новости туризма

У Шанхаї відкрився готель Mandarin Oriental

    всего 84291 отеля

У Шанхаї відкрився готель Mandarin Oriental

Раніше оголошеного терміну в Шанхаї відкрився розкішний готель Mandarin Oriental Pudong. На честь цієї події готель розробила два спеціальні пропозиції, вартість проживання за якими починається від $ 580 на добу.

Mandarin Oriental Pudong, Shanghai розташований на східному узбережжі річки Хуанпу в районі Пудун. Готель пропонує постояльцям 362 номери, включаючи 44 люкси, і 210 квартир для тривалого проживання - від студій для однієї-двох осіб до апартаментів з трьома спальнями.

У готелі розміщена безпрецедентна колекція предметів сучасного мистецтва (4000 експонатів), що прикрашають номери і громадські зони будівлі. Дану експозицію люб'язно надала і курирує галерея Art Front Gallery, повідомляє прес-служба готельної групи. Готель Mandarin Oriental Pudong, Shanghai обіцяє стати відмінною виставковим майданчиком, вважають мистецтвознавці. Це, безумовно, приверне сюди як мандрівників, так і жителів міста, які цікавляться мистецтвом.

Знаменитий шеф-кухар Річард Еккебус, удостоєний двох зірок Michelin, очолив ресторан Fifty 8 ° Grill, в той час як керівництво кухнею китайського ресторану Yong Yi Ting взяв на себе відомий шеф з Шанхаю Тоні Лу. Також у готелі працюють ресторани Zest, Qi Bar, Riviera Lobby Lounge і кондитерська The Mandarin Cake Shop.

У готелі діють спа-комплекс, критий 25-метровий басейн і сполучений з ними мальовничим садом фітнес-центр. Діловим мандрівникам готель пропонує кілька приміщень для проведення заходів.

Спеціальна пропозиція " Друга ніч - за наш рахунок " (Your Second Night On Us) включає в себе розміщення в просторому номері готелю протягом двох діб (друга ніч представляється безкоштовно) і безкоштовний доступ в інтернет. Пропозиція " Відкрий для себе Шанхай " (Discover Shanghai) має на увазі проживання в номері обраної категорії; безкоштовний доступ в інтернет; сертифікат на суму $ 150 або $ 300 в залежності від категорії номера, який може бути використаний в ресторані або спа-центрі готелю; а також безкоштовні послуги особистого дворецького для гостей, що проживають в номерах категорії люкс. Обидва спецпропозиції дійсні до 30 вересня 2013 року. Бронювати проживання по ним необхідно заздалегідь, так як кількість номерів може бути обмежене.
07 мая 2013, 09:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт