» Отдых » Новости туризма

Острови Греції чекають росіян на безвізовий відпочинок

    всего 84291 отеля

Острови Греції чекають росіян на безвізовий відпочинок

Бажаючи залучити на відпочинок якомога більше туристів з Росії, в наступаючому літньому сезоні, з 7 червня по 30 вересня, Греція знову буде пускати їх на кілька своїх островів без віз.

Йдеться про відвідування Хиоса, Коса, Лесбосу, Родосу і Самоса. Для того щоб здійснити таку поїздку, слід дотриматися ряд умов. Зокрема, виліт повинно відбуватися з турецьких портів Бодрум, Мармарис, Дікілі, Фоча, Фетхіє, Айвалик, Чешме і Кушадаси. Також необхідно мати квитки на пором і/або бронювання готелю на островах, оформлені в будь-якій туристичній компанії, офіційно надає ці послуги на території Туреччини.

Як зазначає Асоціація туроператорів Росії, не тільки Греція задоволена підсумками аналогічної безвізової схеми минулого року: представники російського турбізнесу також позитивно оцінили її результати. Тому всі великі компанії, що працюють в Туреччині, ввели в число своїх пропозицій та екскурсії на грецькі острови.
07 мая 2013, 15:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт