» Отдых » Новости туризма

Португалія та Хорватія відкриють візові центри

    всего 84291 отеля

Португалія та Хорватія відкриють візові центри

У туристів, які збираються до Португалії, незабаром з'явиться можливість швидше оформляти візи: країна планує відкрити в Москві свій перший візовий центр. Розташується він неподалік від станції метро " Таганська ".

Інших даних - таких як точну адресу або дата початку роботи - поки немає. Проте наявність візового центру, можливо, дозволить консульству швидше розглядати заявки від претендентів. В даний час Португалія записує на співбесіду на 26 липня.

Крім того, до відкриття візового центру готується і Хорватія. Цей офіс буде розташований в районі станції метро " Павелецкая ". Зараз оформлення візи в цю країну є вкрай складним і тривалим процесом.

Візові центри є посередниками з прийому та систематизації документів, які потім надходять в дипмісію. У більшості випадків після відкриття візових центрів консульства інших країн, дійсно, стали швидше розглядати заяви. Винятком є ​​лише Німеччина, яка дала туристам можливість заплатити за візу дорожче і потім так само точно чекати черги на розгляд заявки по 4-8 тижнів.
29 апреля 2013, 14:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт