» Отдых » Новости туризма

Скасування віз викликала рекордний інтерес росіян до Албанії

    всего 84291 отеля

Скасування віз викликала рекордний інтерес росіян до Албанії

Число російських туристів в Албанії в 2009 році зросло в 30 разів - до 30 тисяч чоловік. У посольстві цієї країни впевнені, що рекордне збільшення турпотоку прямо пов'язане зі скасуванням віз для громадян нашої країни на літній період. Безперешкодний в'їзд в Албанію відкритий і для росіян, що мають багаторазові шенгенські візи, а їх число рік від року зростає.

Крім того, ряд російських туроператорів став тісніше контактувати з приймаючими албанськими туркомпаніями, повідомляє Інтерфакс. У тих випадках, коли туристу все ж потрібна віза в Албанію - на оформлення цього документа через туроператора йде не більше 24 годин. У будь-якому випадку максимальний термін розгляду і видачі візи складає 3 дні.

З усього потоку росіян, які відвідують Албанію, близько 60 % їде саме на місцеві курорти. Решта приїжджають з Хорватії, Чорногорії та Греції ( з острова Корфу або Салонік ) на 1 - та 2- денні екскурсії. За прогнозами дипмісії, в 2010 році потік з Росії в Албанію також зросте: про це свідчать вже результати травня і початку червня.
11 июня 2010, 13:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт