» Отдых » Новости туризма

Чотири нових готелі при виноробнях

    всего 84291 отеля

Чотири нових готелі при виноробнях

Любителям хорошого вина буде цікаво дізнатися про готелях, що відкрилися у винних регіонах світу. Travel + Leisure вибрав кілька кращих нових готелів такого типу.

Delaire Graff Estate - острівець розкоші в сільському Стелленбос (Stellenbosch), ПАР. 10 вілл в годині їзди від Кейптауна стоять прямо посеред виноградників. Місцеві вина Coastal Cuvée Sauvignon Blanc і Cabernet Sauvignon Reserve заробили безліч престижних міжнародних нагород. Постояльці зможуть побувати на виноробні, взяти участь у процесі виготовлення напою і дегустаціях. Проживання на віллі - від $ 950 на добу.

Розкішний готель Entre Cielos в Luján de Cuyo (18 кілометрів на південний захід Мендоси, Аргентина) розрахована всього на 16 номерів. Туристи відвідають одну з провідних виноробів регіону, де виробляють такі вина, як Marantal Young, Marantal Classic і Gran Marantal. У місцевому ресторані також подають чудові стейки. А після довгої прогулянки гості зможуть розслабитися в хаммаме і побувати в спа-центрі, де їм запропонують винні ванни, винний пілінг та інші процедури. Проживання - від $ 280 за двомісний номер на добу.

Finca de los Arandinos - невеликий бутік-готель, захований посеред пагорбів іспанського виноробного регіону Ріоха. Інтер'єром готелю займався мадридський дизайнер Девід Делфін. 14 номерів, серед яких - дев'ять стандартних, три тримісних номерах і два сьюта, обставлені досить лаконічно, але оснащені всім необхідним. Виноробня, при якій працює готель, виготовляє вина El Conjuro, Finca Los Arandinos, Malacapa і Viero. Ціни на проживання в Finca de los Arandinos починаються від 99 євро за двомісний номер.

Palas Cerequio - новий бутік-готель, розрахований всього на дев'ять сьютов, знаходиться в середньовічній селі в італійському виноробному регіоні Бароло. Всі номери оформлені в різних стилях - можна вибрати кімнату з бароковим інтер'єром або суперсучасну, але обставлену з великим смаком. Постояльців запрошують відвідати не тільки виноробню, але і місцевий льох, у якому зберігаються 6 тисяч пляшок вина. Проживання коштує від 210 євро за двомісний номер.
27 апреля 2013, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт