» Отдых » Новости туризма

Випущені карти Криму з неіснуючими маршрутами

    всего 84291 отеля

Випущені карти Криму з неіснуючими маршрутами

Київське видавництво " Картографія " випускає туристичні карти по гірському Криму, а також Закарпаттю, в яких вказані неіснуючі і непрохідні стежки. Про це попередив мандрівників експерт з питань туристичної маркування та дбайливого туризму Іво Докоупіл.

У Криму в рамках чеського проекту з маркування туристичних трас нанесені позначки на 360 з 984 кілометрів гірських стежок. Влітку планується завершити роботи з приведення маршрутів у відповідність з європейськими стандартами маркування. Однак карти від видавництва " Картографія " мають з реальністю мало спільного: на них нанесені доріжки, що ведуть в ущелини без можливості повернутися звідти, а непрохідні стежки відзначені як придатні для походів. Експерт вже зустрічав туристів, які ризикнули пройтися по неіснуючих маршрутах і не отримали задоволення від походу, який складався лише з подолання перешкод.

Як повідомляє Black Sea News, фахівці просять Міністерство курортів і туризму Криму відреагувати на ситуацію і заборонити випуск таких карт, а наявний тираж відкликати з магазинів. На їх думку, користуватися ними дуже небезпечно.
27 апреля 2013, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт