» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний сезон в Сочі триватиме до 13 травня

    всего 84291 отеля

Гірськолижний сезон в Сочі триватиме до 13 травня

Незважаючи на те, що більшість гірськолижних центрів в районі Сочі вже закриті, покататися на курортах Червоної Поляни можна до 13 травня: у розпорядженні туристів - високогірна область " Цирк-2 " у складі комплексу " Гірська карусель ". Вона розташована на позначці 2050-2300 метрів і захищена від потоків теплого повітря гірською грядою.

Завдяки цьому тут зберігається низька температура і накопичується сніг, що дозволяє запропонувати гірськолижникам найтриваліший період катання при яскравому травневому сонці. До кінця сезону на курорті можна скористатися послугами професійних інструкторів і офісу з прокату спорядження. У зонах пересадок працюють кафе, а на позначці 1450 метрів буде створювати настрій DJ ПірогоFF.

За підсумками минулої зими потік туристів, що відвідали Сочі, виріс на 13% порівняно з минулим роком, досягнувши 500 тисяч осіб, а готелі зафіксували 84-відсоткове завантаження. Гірськолижний сезон стартував у грудні і тривав майже чотири місяці. За цей час у місті пройшло чотири десятки тестових змагань російського і міжнародного рівня, повідомляє Ski. ru. У горах Червоної Поляни приймали гостей три гірськолижних курорту, які періодично закривалися для проведення змагань спортсменів або через теплу погоду. Незважаючи на це, підбиваючи підсумки зимового курортного сезону, влада Сочі відзначають збільшення числа туристів. У підсумку за зиму туризм приніс місту 206 мільйонів рублів, що на 107% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
26 апреля 2013, 19:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт