» Отдых » Новости туризма

Безкоштовний Wi-Fi доступний в більшості готелів Європи

    всего 84291 отеля

Безкоштовний Wi-Fi доступний в більшості готелів Європи

Дві третини всіх європейських готелів пропонують своїм гостям безкоштовний Wi-Fi. Лідерами за цим критерієм є Туреччина (85% готелів надають постояльцям доступ в інтернет безкоштовно), Швеція (82%), Польща (80,5%) і Чехія (73,9%).

Росія займає 9-е місце в рейтингу з показником 71,6%. Дослідження було проведено інтернет-порталом з бронювання готелів HRS. com; в його рамках було розглянуто понад 250 тисяч європейських готелів. З'ясувалося, що отримати безкоштовний доступ до бездротового інтернету в таких популярних країнах, як Іспанія, Греція, Італія чи Португалія, можна лише в кожному другому готелі.

А в тих випадках, коли за доступ в мережу стягуються гроші, сума безпосередньо залежить від зірковості готелю: чим розкішніше місце розміщення, тим більше доведеться заплатити за Wi-Fi. У середньому в звичайних готелях вартість становить 2,89 євро на годину; найбільше - 5,1 євро на годину - платять постояльці чеських місць розміщення. При цьому середня вартість бездротового доступу в номерах п'ятизіркових європейських готелів становить 7,84 євро на годину, а найбільш високий тариф - 30 євро на годину.

Компанія HRS, заснована в 1972 році, з головним офісом у Кельні та філіями в Лондоні, Парижі, Варшаві, Римі, Стамбулі, Сінгапурі та Москві, дає можливість зробити бронювання в готелях всіх категорій 180 країн. Її експерти відзначають, що сучасний світ вже неможливо уявити без інтернету, ця послуга сприймається туристами як належне. Саме тому цінова політика і доступність мережі повинні бути переглянуті отельерами.
26 апреля 2013, 17:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт