» Отдых » Новости туризма

Компанія Travel cash online залишила без відпочинку сотні туристів

    всего 84291 отеля

Компанія Travel cash online залишила без відпочинку сотні туристів

Кілька сотень росіян не змогли відправитися в круїзне подорож Середземномор'ям з вини віртуальної туристичної компанії Travel cash online. За даними Асоціації туроператорів Росії (АТОР), мандрівники придбали путівки за ціною в півтора рази нижче тієї, яку встановив організатор круїзу - одна з французьких турфірм.

Виліт з Шереметьєво до Венеції повинен був відбутися 22 квітня, проте за кілька днів до цього мандрівникам повідомили про те, що їх тур відміняється, оскільки організатор круїзу так і не отримав грошей. Серед постраждалих - група глухонімих туристів з Петербурга. Перші скарги на Travel cash online почали надходити в АТОР ще в жовтні минулого року, коли туристи, в числі яких були 60 пенсіонерів-блокадників, не змогли відправитися до Іспанії по оплачених путівках. Після висвітлення ситуації в ЗМІ частина постраждалих отримали грошові компенсації, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Travel cash online зареєстрована в Кот-д'Івуарі як мережева компанія, очолювана громадянином Франції Мішелем Турнера. Вона працює за принципом піраміди: щоб отримати знижку, члену клубу необхідно привести в компанію нових клієнтів, які, у свою чергу, за вступ в організацію повинні заплатити внесок у розмірі 6 тисяч рублів. Розмір знижок на поїздки залежить від того, скільки новачків приведе з собою мандрівник. Компанія також влаштувала спеціальну акцію, коли кожен третій може вступити безкоштовно.

На даний момент в Travel cash online вже складається більше 5 тисяч осіб. На сайті компанії немає ніякої інформації про припинення роботи; там як і раніше пропонується вступити в клуб і " здійснити подорож мрії ".
26 апреля 2013, 16:30


Тэги: ТСО обманула, обман, МЛМ





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт