» Отдых » Новости туризма

Платна можливість перетинати кордон Естонії позачергово тимчасово скасована

    всего 84291 отеля

Платна можливість перетинати кордон Естонії позачергово тимчасово скасована

8 червня Державний суд Естонії визнав порядок перетину кордону за гроші, введений Нарвської мерією, протизаконним. Внаслідок цього постанова Нарвської мерії, згідно з яким за 300 крон (730 рублів) можна було за попередньої реєстрації перетнути на автомобілі кордон, уникнувши очікування в черзі, було анульовано.

Як пояснює відомство, організація перетину кордону відноситься до компетенції держави, а не Нарвських влади. На його думку, брати гроші за перетин кордону протизаконно. Однак при цьому держава не готова збільшити пропускну спроможність не справляється з напливом мандрівників КПП.

Завдяки чергам, які розтягуються на добу (в безкоштовному варіанті) і на кілька годин (в платному), Естонія вже зараз недоотримує туристів, все частіше вибирають для відпочинку інші напрямки. З відміною платній черзі перетинати естонсько-російський кордон, мабуть, будуть тільки "бензинові бізнесмени".

Розуміючи це, влада Нарви вирішили не здаватися, і 10 червня мерія направила в міське збори два законопроекти, які дозволять місту знову брати гроші за перетин кордону за попереднім записом, повідомляє novosti. err. ee. За словами мера Нарви Тармо Таммісте, старі правові акти отримають нову форму, внаслідок чого після 23 червня колишня практика буде повернута.
11 июня 2010, 13:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт