» Отдых » Новости туризма

Сьогодні стартує Чемпіонат світу з футболу

    всего 84291 отеля

Сьогодні стартує Чемпіонат світу з футболу

У п'ятницю, 11-го червня о 17:00 в ПАР починається 19-й Чемпіонат світу з футболу. 32 команди посперечаються за право називатися кращою футбольною збірною планети.

Південно - африканська республіка шість років готувалася до проведення першого в історії Чемпіонату світу на Африканському континенті і сьогодні на стадіоні Соккер Сіті в Йоганнесбурзі має розпочатися головна спортивна подія планети.

Відкривати Мундіаль буде поєдинок між господарями Чемпіонату та збірною Мексики. Всього ж у турнірі візьмуть участь 32 футбольні збірні, які представляють всі континенти Землі.

Матчі прийматимуть десять стадіонів з дев'яти міст ПАР ( в Йоганнесбурзі розташувалося відразу дві футбольні арени ). Всього в рамках турніру буде зіграно 64 матчі. Фінал відбудеться рівно через місяць - 11-го липня на все тому ж стадіоні Соккер Сіті.

Згідно з оцінками букмекерів, найбільші шанси на перемогу в ПАР має збірна Іспанії ( William Hill дає коефіцієнт 5. 0 на перемогу іспанців у турнірі ). Далі йдуть Бразилія (5. 50), Англія (7. 00), Аргентина (8. 00) і Голландія ( 11. 00 ).
11 июня 2010, 09:10
http://korrespondent.net





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт