» Отдых » Новости туризма

Крит прогнозує зростання інтересу з боку російських туристів

    всего 84291 отеля

Крит прогнозує зростання інтересу з боку російських туристів

Влада грецького острова Кріт прогнозують, що за 2010 рік сюди приїде близько 140 тисяч туристів з Росії. У "докризовому" 2008 році, що вважається найбільш успішним, на курортах острова відпочило 138 000 росіян. У 2009 році тут побувало всього 106 тисяч наших туристів.

Зростанню турпотоку сприяють зручні польотні програми "Аерофлоту" і "Трансаеро", які здійснюють рейси в Іракліон щодня, а в деякі дні тижня і по два рази в день. Літають і інші російські авіаперевізники; крім того є вильоти та з регіонів Росії, повідомляє Інтерфакс. Крім російських авіакомпаній, туристи можуть скористатися й послугами грецьких перевізників, в тому числі, Aegean Airlines.

Програми розраховані на все літо і закінчуються в жовтні, так що прогнози критських влади цілком обгрунтовані, вважають експерти. За їх даними, вже зараз, на початку сезону, в багатьох готелях Криту не залишилося або майже не залишилося вільних місць, глибина продажів досягає декількох тижнів. Також не можна не відзначити лояльну політику Греції у питанні видачі віз, що теж сприяє зростанню турпотока.
11 июня 2010, 09:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт